tisdag 4 oktober 2011

Appel Eventet

Följer massor av bloggar justnu ! Som direktskriver från appels event bl.a. om ios5 och iphone4s Det jag fokuserar på är röst igenkänings funktionen som jag är mycket nyfiken på!!
Den blogg jag följer mest är engadget
http://www.engadget.com/2011/10/04/apples-lets-talk-iphone-keynote-liveblog/?sort=newest&refresh=60

2 kommentarer:

  1. Tjena igen!
    Har suttit och tittat runt på dina länkade sidor i tidsenliga lärverktyg. Det finns ju så mycket och jag inser att vår skola ligger helt efter. Jag blir nästan mörkrädd när jag inser hur lite sån här teknik vi har. Om jag tittar på förskoleklass och lågstadiet hos oss så existerar inget av detta fantastiska utbud som man kan ta del av här. Hur vanligt är det på förskolorna i Enköping? Det vore intressant att kolla upp.
    Jag blir glad och nyfiken på allt som jag kan få ta del av via din blogg.

    SvaraRadera
  2. Ja det finns en del! Ja du skulle kunna göra en liten enkät i Enköping o inventera outbudet! Men framförallt omkring tänket av IKT ! hur varför frågor! Man ska använda IKT ! Troligen får man svar som är INTE relaterade! i den fjärde kunskapen tydligörs på ett bra sätt hur mycket energi som läggs ner på att inte se möjligheterna, det är kopplat mot internet men kan absolut koppla det till mycket av IKT implementering. sidan 19,
     "En kuriositet är att den svenska skolan förmodligen använt mångdubbelt mer tid till att fundera över frågan hur man inte skall använda Internet, än att fundera kring vad man skall ha nätet till. Det låter som en tveksam, och komisk, prioritering." ur den den fjärde kunskapen!

    SvaraRadera